[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_separator type=”transparent” up=”2″ down=”0″][vc_column_text]Wellicht heeft u al vernomen dat ons team sinds afgelopen zomer versterkt is. Student Tristen Donker stelt zichzelf graag voor.

Snoek Makelaars ken ik sinds zij ons huis hebben verkocht in Oosterwolde. Onze woning met landelijk uitzicht was zeer snel verkocht en mijn ouders zijn altijd ontzettend tevreden geweest over de dienstverlening. Ik was toen net begonnen met de opleiding Vastgoed & Makelaardij in Groningen en mij is laten weten dat ik aan zou kunnen kloppen mocht ik op zoek zijn naar een stageplek. In het tweede jaar van de opleiding was dit het geval en heb ik tien weken stage gelopen in Oldeberkoop. Deze tijd heb ik als fantastisch ervaren en was voor mij zeer motiverend. Om alles wat je tot dan toe hebt geleerd in de praktijk mee te maken was uiteraard een stuk interessanter dan in de schoolbanken. Dankzij het contact met mensen, de schitterende woningen waar je komt en de afwisseling van het beroep wist ik zeker dat ik de juiste opleiding had gekozen.

Momenteel ben ik bezig ik in het laatste jaar van de opleiding en volg ik de minor ‘ Bedrijfskundig Management’. Vervolgens ben ik een halfjaar bezig met een afstudeeropdracht. Alle leerstof van de opleiding in de vorm van tentamens heb ik reeds afgerond. Sinds september ben ik elke dinsdag met veel plezier bij Snoek Makelaars dienstbaar als assistent makelaar. Hiermee ondersteun ik de binnendienst, maar ondersteun ik ook bij het uitwerken van taxaties en het uitvoeren van bezichtigingen.

Het landelijk wonen is iets wat mij aanspreekt. De rust, ruimte en natuur is iets wat ik absoluut niet zou kunnen missen. Daarnaast vind ik de mogelijkheden in personalisering van alle woningen in de vorm van verbouwing of inrichting altijd interessant.

In mijn vrije tijd rijd ik graag in de meest bijzondere auto’s. Zo ga ik met een vriend op vakantie naar bijvoorbeeld Italië in een Bentley of Jaguar. Daarnaast doe ik aan hardlopen en besteed ik veel tijd aan het spelen en studeren van piano en orgel. Van klassieke muziek tot recente muziek van bijvoorbeeld Queen of Muse.

Ik hoop u in de nabije toekomst eens te mogen ontmoeten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]